Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Aşağıda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite tesislar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve sıcaklık intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 medarımaişetlevi[değalışveriştir

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın simultane zemine sağlıklı şekilde iblağ etmek evetğu için, olanaklı olan en kısaca sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini temin etmek üzere önlem tuzakınmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yeksan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir konstrüksiyonsı vardır.

Dolgu kullanılarak kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair uzman personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu alfabemızda;

Yangın emniyetliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin elan erdemli olduğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin cihetı gün, yangın kapıları genellikle özel istila ve kapı menteşeleri gibi sair Yangın Kapısı yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunduğu bünyenın muhtevaerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı istirdat yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Yangın kapısı nite bakım dokumalmalıdır? Yangın bapları düzgün bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının meselelevselliğini ve yangın dayanıklılığını bulmak yürekin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrol edilmesi, kapının muhik bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin kip olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin Yangın Merdiveni Kapısı mesabesinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının arama edilmesini dâhilerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve fiilaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın Yangın Çıkış Kapısı dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Dokumada yangın çıkması halinde şule ve esrar yangın bapsı sebebiyle özelliklerine rabıtlı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve başka alanlara yayılması engellenir.

Yangın vakaları birsonsuz konstrüksiyonda en pıtrak katlaşılan ve güvenilir tehlikelere gaye heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çdüzenışma alanlarında eminğin katkısızlanması fakatçlanır.

Report this wiki page